wrapr.nl

Wrap Full colourF ull colour Wrappen houdt in dat wij uw voertuig geheel of gedeeltelijk inpakken in folie, die met een grote inkjet printer is beprint en voorzien van een hoogglans beschermlaminaat, die UV-A en UV-B blokkeert. Hierdoor blijven de kleuren langer mooi. Wij gebruiken hiervoor standaard SOTT, 3M of Avery wrap folies, dit zijn stevige hoogwaardige folies die specifiek voor het wrappen ontwikkeld en geproduceerd worden!W aarom Wrappen:
Natuurlijk omdat u wilt dat uw voertuig er schitterend en exclusief uitziet. U zult gegarandeerd bekijks en aandacht krijgen en u beschermt uw auto tegelijk. Als de folie later verwijdert wordt, komt er gewoon een glanzend krasvrij * voertuig onder vandaan. Onze hoogwaardige folies beschermen de lak tegen krassen en zonlicht!
Het is dus verstandig om uw nieuwe voertuig direct bij de dealer vandaan bij ons te laten Wrappen.

W ij Wrappen alle voertuigen:
Brommer, scooter, motor, auto, busje, aanhanger, caravan, camper, boot, vrachtwagen...... enz, enz, enz. Eigenlijk alles met een glad vlak of glad glooiend oppervlak.

W rappen gebeurt standaard bij ons in de studio. Wij zijn hier van alle gemakken voorzien, hebben alle benodigde materialen en gereedschappen bij de hand, en alles is goed uitgelicht in een optimaal klimaat.
Alleen in gevallen dat het niet mogelijk is om het "te Wrappen" object hier te krijgen komen wij op locatie.


Kijk eens in ons gastenboek voor reacties van andere klanten

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

*
In de staat waar het voertuig zich bevond vóór de Wrap.