Onze Wrap Voorwaarden

Ons motto

⊂⊃  Een tevreden klant is belangrijker en levert meer op dan een snelle klus.

Wrappen

⊂⊃  Wij wrappen uitsluitend met hoogwaardige carwrapfolies en dus niet met door de klant aangeleverde materialen.

⊂⊃  Wrappen gebeurt bij voorkeur in onze studio en uitsluitend op afspraak.

⊂⊃  Voertuigen dienen schoongewassen, zonder wax en vuilresten te worden aangeleverd. Extra schoonmaakkosten worden gefactureerd.

⊂⊃  Het voertuig dient op de middag of avond vóór de geplande uitvoering bij ons aangeleverd te worden. Om de kwaliteit van ons werk te kunnen waarborgen dient het voertuig te acclimatiseren in onze studio.

⊂⊃  Vóór het aanbrengen van een carwrap worden de emblemen en typeplaatjes door ons verwijderd. Deze kunnen door het proces niet altijd worden terug geplaatst. In dergelijke gevallen kunnen wij tegen betaling de originele emblemen en typeplaatjes bij de dealer bestellen en terug plaatsen.

⊂⊃  Ongelakte delen worden standaard niet gewrapt en vallen niet onder het geoffreerde bedrag, tenzij anders vermeld in de offerte.

⊂⊃  Wij wrappen alleen het vlak van de delen vermeld in de offerte voor het genoemde bedrag, naar binnen vallende delen achter de naden van portieren en de achter en voor klep worden gewrapt tot over de eerste rand!. Indien er meerdere kleuren folie op een vlak gemonteerd worden of bij delen die groter zijn dan de breedte van de folie of bij extreme vormen zal de folie overlappend gemonteerd worden.

⊂⊃  Het -Indien nodig- strippen (de- en hermonteren van handgrepen, (kop)lampen, strips, antennes, spoilers, roosters, emblemen en typeplaatjes ed.) van uw voertuig is standaard inbegrepen in het in de offerte genoemde bedrag tenzij anders vermeld.

⊂⊃  Bij het wrappen van interieurdelen waar een airbag in of onder gemonteerd zit kan het zijn dat deze niet of niet volledig werkt zoals bedoeld, wij accepteren geen verantwoordelijkheid voor schade in welke vorm dan ook die hierdoor ontstaat.

⊂⊃  Meerwerk wordt apart gefactureerd. bv. Deurstijlen, dakranden, beugels, spoilers, gril, lucht inlaat, enz. tenzij in de offerte vermeld.

⊂⊃  Wij maken tijdens het wrappen en als de klus gereed is foto’s die wie gebruiken voor onze promotie, uiteraard vermelden wij indien gewenst daarbij netjes de naam van de opdrachtgever en of berijder.

Offerte en opdracht

⊂⊃  Offertes zijn exclusief BTW tenzij anders vermeld.

⊂⊃  Wij accepteren alleen opdrachten na uw schriftelijke (per E-mail) opdracht nav. onze offerte en voorschot te hebben ontvangen.
Mondeling genoemde bedragen zijn richtprijzen en niet geldig als offerte!

⊂⊃  Het verwijderen van de wrapfolie zal -afhankelijk van de conditie van de lak voor de wrap- geen probleem zijn, echter zijn wij NIET aansprakelijk voor eventuele lakschade na verwijdering van de wrap folie.

⊂⊃  De periode dat uw voertuig/object in transport of montage is is dat volledig voor eigen risico, u dient zelf een verzekering af te sluiten voor deze periode indien uw voertuig nog niet verzekerd is. (opzicht)schade wordt vergoed tot maximaal het betaalde orderbedrag ex BTW voor het betreffende voertuig. (schade wordt niet in behandeling genomen indien er nog bedragen open staan)

⊂⊃  Betaling voor particulieren en bedrijven geschiedt altijd contant, 100% bij opdracht, restant door meerwerk bij levering voor dat het voertuig ons beheer verlaat. Bedrijven met regelmatig orders kunnen uitzondering aanvragen.

⊂⊃  Meerwerk wordt apart gefactureerd. bv. Deurstijlen, dakranden, beugels, spoilers, gril, lucht inlaat, enz. tenzij in de offerte vermeld.

⊂⊃  U kunt bij ons contant het restbedrag voldoen bij oplevering, wij hebben geen pin mogelijkheid en we rijden niet met u mee naar een pin automaat.

Garantie en aansprakelijkheid

⊂⊃  Wij zullen er alles aan doen om de folie volgens de laatste technieken en regels voor carwappen te monteren, een goede montage is afhankelijk van veel opeenvolgende factoren en handelingen, het kan gebeuren dat ondanks onze volledig toewijding er ergens folie los laat, dit zal in dat geval in de eerste paar weken na de montage gebeuren, U heeft recht op 6 maanden garantie van ons op de montage, mocht u iets ontdekken aan uw carwrap moet u direct contact met ons opnemen zodat wij het euvel zsm kunnen verhelpen op ons vestigingsadres. De garantie op de folie (periode afhankelijk van merk en type) wordt afgehandeld door de importeur en of fabrikant van de folie, mocht er een probleem zijn met de folie dan brengen wij u na bemiddeling in contact met de betreffende importeur. Voor de garantie op de folie gelden altijd de garantie voorwaarden van de leverancier van de folie.

⊂⊃  Voertuigen met (herstelde) lakschade en of andere schade of ouder dan 3 jaar worden voor eigen risico gewrapt. Originele fabrieks- productie lakken jonger dan drie jaar vallen onder onze garantie.

⊂⊃  U heeft geen garantie op loslaten of beschadigen van folie door een mechanische oorzaak.

⊂⊃  Al onze garantie is op basis van carry-in garantie, werkzaamheden die onder garantie vallen zijn altijd kosteloos en worden uitsluitend bij ons in de hal uitgevoerd.

⊂⊃  Uw eigendom dient verzekerd te zijn en u dient uw verzekeraar op de hoogte te brengen van onze werkzaamheden, aansprakelijkheid op opzicht schade wordt uitsluitend geaccepteerd tot een maximum van het order bedrag excl. BTW voor het betreffende voertuig en als alle openstaande posten zijn voldaan.

⊂⊃  Algemene aansprakelijkheid en garantie aanspraak wordt uitsluitend geaccepteerd als het aan onze voorwaarde voldoet en alle openstaande bedragen zijn voldaan.

Onze Service

⊂⊃  Wij kunnen tegen een kleine vergoeding een huurauto voor u inzetten zodat u in ieder geval mobiel bent.

⊂⊃  Wij verzorgen ook het demonteren van de carwrap vanaf 250,00 euro per voertuig.

 

Bent u zelf carwrapper en u wilt onze voorwaarde ook gebruiken dan mag dat kosteloos als u er netjes om vraagt (wel zo eerlijk en wij vinden het leuk om met collega’s in contact te komen)