PremiumShield Steenslag Lakbescherming

Folie om mijn autolak te beschermen?

Wat is PremiumShield ?

 

PremiumShield is een ultraheldere en super-elastische folie, die twee keer meer bestand is tegen impact door steenslag en de gevolgen van kleine aanrijdingen dan vergelijkbare producten. Daarmee is deze bescherming de beste in zijn soort. Door de unieke samenstelling van de gepatenteerde Clear Coat toplaag is PremiumShield folie het ideale materiaal om de kwetsbare oppervlakken van uw kostbare eigendommen te beschermen. PremiumShield biedt, als enige, kant-en-klaar, computergesneden sets, die ook de randen en hoekjes beschermen.

PremiumShield beschermt tegen krassen en schampschades!

Met de hedendaagse laksystemen, in kleur gespoten bumpers en buitenspiegels, kunnen kleine ongelukjes zoals het schampen van een paaltje of een garagewand tot honderden euro's schade leiden!

PremiumShield sets tegen gebruikssporen (slijtage en krassen)

PremiumShield kan uw auto volledig, of in delen beschermen. Zo zijn er verschillende sets te verkrijgen voor o.a. bumpers, koplampen, spiegelkappen, handgreepkommen, portierranden, sideskirts, dorpels etc. PremiumShield ontwikkelt en tekent haar computergesneden sets op maat in verschillende designcentra over de hele wereld, zodat lakbescherming voor alle automerken en types kan worden aangeboden. PremiumShield (of PS Elite) is de beste lakbescherming die er bestaat. Geen autowas of andere lakbescherming kan daar tegenop. Daarmee zijn ze dé marktleider op het gebied van oppervlakbescherming door middel van SPF (Surface Protection Film).

Verandert PremiumShield het uiterlijk van mijn auto?

Nee. PremiumShield is nagenoeg onzichtbaar en zal het uiterlijk van uw auto niet aantasten, in tegenstelling tot lelijke ‘Car-Bra's’ of dikke vergelende folies.

Kan PremiumShield verwijderd worden ?

 

Ja. PremiumShield is voorzien van een gepatenteerde acryllijm, die zonder lijmresten
verwijderd kan worden.

Kan PremiumShield ook op mijn auto?

 

PremiumShield kan op elke auto worden aangebracht, mits de lak in goede conditie verkeert. Dit houdt in dat de lak intact moet zijn en dat er geen losse lakdelen of schade aanwezig is. De bescherming kan het best worden aangebracht wanneer de lak nog nieuw en onbeschadigd is. PremiumShield is per carrosseriedeel te bestellen.
Zo kunt u zelf bepalen welke delen voor u van belang zijn.

Is er kleurverschil te zien na het verwijderen van de folie ?

Nee. Elke lak heeft last van verkleuring door UV-stralen in het zonlicht, maar PremiumShield is UV-stabiel en verkleurt zelf niet. Het laat wel de UV-stralen door zodat de lak onder de folie net zoveel verkleurt als de overige carrosseriedelen. Hierdoor zult u géén kleurverschil in de lak zien, zelfs niet na het verwijderen van de folie.

Kan PremiumShield gewassen en in de was gezet worden?

Ja. PremiumShield kan met de hand of door een wasstraat gewassen worden en met de rest van de auto in de was worden gezet.

Wie monteer de folie?

 

PremiumShield wordt door onze professioneel opgeleide monteurs
aangebracht. Wij maken gebruik van foliesets die voor uw auto precies op maat gemaakt zijn, waardoor er niet op uw kostbare lak wordt gesneden.
PremiumShield is door combinatie van hoge kwaliteit en deze montagemethode de beste lakbescherming die er is.

Green_hellcat
slide3
DSC_7374

 

Steenslag Impact Diagram

Op deze computer diagram is te zien welke delen van de auto het meeste kans op impact schade hebben, dit is meteen vanaf het moment dat de auto voor het eerst de weg op gaat!

Sedan 3D impact
Sedan 3D wit mechanische schade

Mechanische Schade Diagram

Dit computer diagram geeft de gebieden weer die het meeste kans hebben op lakschade door mechanische oorzaken door paaltjes, muren, schoenzolen/hakken, nagels, ringen en ga zo maar door.  

Vraag een offerte aan

 

Mechanische Schade Diagram

De achterzijde van een auto is ook gevoelig voor mechanische schade. Het bovenvlak van de bumper is met name kwetsbaar voor schade door het in- uitladen van boodschappen en kratjes. Onze folie beschermt zelfs tegen krassen van honden nagels.

Sedan 3D wit achter mech
Picture 1

Kom je terug bij de auto zie je dit, dat is niet zo mooi, er heeft iemand even met zijn band en velg tegen je bumper gezeten.

Picture 4

Gelukkig zit er PremiumShield op, die de bumper goed beschermd heeft. Met de folie wordt ook de beschadiging verwijderd

Picture Final

Dat viel gelukkig mee, geen schade aan de bumper en de lak.

Tim Burton (Shmee150) legt uit waarom PremiumShield Paint Protection een must is voor elke auto (Engels)