U bent uitgekeken op uw keuken maar eigenlijk is hij nog best goed en de indeling is ook wel handig zo............

Laat uw keuken door ons wrappen!
In de meeste gevallen is uw keuken volledig gerestyled in 1 dag, wij doen dat door oa. de frontjes (zoals deuren, lades en zijpanelen) van een folie te voorzien waardoor de keuken een compleet nieuwe look krijgt voor een fractie van de kosten van overspuiten of een nieuwe keuken.

Voorbeeld voor de wrap

Keukenwrap_voor

Deze keuken is 15 jaar oud maar nog helemaal goed, het berken patroon en fletsblauw is niet meer van deze tijd en en niet echt representabel meer

Maar waarom niet niet overspuiten dan?, overspuiten betekend dat de keuken (gedeeltelijk) gedemonteerd moet worden, alles verpakken en naar de spuiter, daar moet alles weer uitgepakt en gespoten worden, eerst een grondlaag en dan aflakken.
Na een uithardt periode  moet alles weer verpakt en getransporteerd worden, bij u aangekomen wordt alles weer uitgepakt en gemonteerd. Dit alles neemt als u geluk heeft een week tot twee weken in beslag. U zit al die tijd met de rommel.

 

Voorbeeld na de warp

Keuken_Wrap_glans_wit_Sjouken_01

De wrap heeft de klant een frisse moderne keuken opgeleverd die zo nog jaren mee gaat.

Geen stof, stank en rommel en de spullen kunnen in de kastje blijven staan.
Deze klant is zeer tevreden en vertelt iedereen enthousiast over de positieve ervaring!

Wat nog meer?

Op deze manier restylen wij niet alleen keukens maar ook wandkasten, deuren, kozijnen en balie's

Folie:

Wij gebruiken stevige hoogwaardige folies die de originele kleur of het patroon dekken
Deze folie kan tegen een stootje en kan met elke huishoud ontzetter/reiniger gereinigd worden.
Wij hebben een paar honderd verschillende kleuren en structuren waaronder: Glans, Mat, Carbon, Leer, Geborsteld (staal, aluminium, enz.) of zelfs uw eigen patroon of afbeelding 

Maar!

Heeft u een keuken waar de originele folie van de fronten los laat dan kan deze niet gewrapt worden, de folie die wij over de los zittende -bestaande folie- plakken zit dan dus ook los. onder deze bestaande folie zit ruw MDF, daar zal onze folie niet goed op hechten en door de ruwe structuur zal het resultaat niet mooi glad zijn.