wrapr.nl

Wrap voorwaarden

Onze Wrap Voorwaarden:


* Ons motto: Een tevreden klant is belangrijker en levert meer op dan een snelle klus.

* Wij wrappen uitsluitend met hoogwaardige carwrapfolies en dus niet met zelf aangeleverde materialen.


* Wrappen gebeurt bij voorkeur in onze studio en uitsluitend op afspraak.

* Voertuigen dienen schoongewassen, zonder wax en vuilresten te worden aangeleverd. Extra schoonmaakkosten worden gefactureerd.

* Wij accepteren alleen opdrachten na uw schriftelijke (per E-mail) opdracht nav. onze offerte te hebben ontvangen.
Mondeling genoemde bedragen zijn richtprijzen en niet geldig als offerte!

*Wij wrappen alleen het vlak van de delen vermeld in de offerte voor het genoemde bedrag, naar binnen vallende delen achter de naden van portieren en de achter en voor klep worden gewrapt tot over de eerste rand!. Indien er meerdere kleuren folie op een vlak gemonteerd worden of bij delen die groter zijn dan de breedte van de folie of bij extreme vormen zal de folie overlappend gemonteerd worden. Meerwerk wordt apart gefactureerd. bv. Deurstijlen, dakranden, beugels, spoilers, gril, lucht inlaat, enz. tenzij in de offerte vermeld.

* Het -Indien nodig- strippen (de- en hermonteren van handgrepen, (kop)lampen, strips, antennes, spoilers, roosters, emblemen en typeplaatjes ed.) van uw voertuig is standaard inbegrepen in het in de offerte genoemde bedrag tenzij anders vermeld.


* Ongelakte delen worden standaard niet gewrapt en vallen niet onder het geoffreerde bedrag, tenzij anders vermeld in de offerte. Voertuigen met (herstelde) lakschade en of andere schade of ouder dan 3 jaar worden voor eigen risico gewrapt.
Originele f abrieks productie lakken jonger dan drie jaar genieten onze speciale garantie. Zie ook "Onze Service" onderaan deze pagina.

* Offertes zijn exlcusief BTW tenzij anders vermeld.

* Het voertuig dient op de middag of avond vóór de geplande uitvoering bij ons aangeleverd te worden. Om de kwaliteit van ons werk te kunnen waarborgen dient het voertuig te acclimatiseren in onze studio.

* Vóór het aanbrengen van een carwrap worden de emblemen en typeplaatjes door ons verwijderd. Deze kunnen door het proces niet altijd worden terug geplaatst. In dergelijke gevallen kunnen wij tegen betaling de originele emblemen en typeplaatjes bij de dealer bestellen en terug plaatsen.

* Bij het wrappen van interieurdelen waar een airbag in of onder gemonteerd zit kan het zijn dat deze niet of niet volledig werkt zoals bedoeld, wij accepteren geen verantwoordelijkheid voor schade in welke vorm dan ook die hierdoor ontstaat.

* Het verwijderen van de wrapfolie zal -a fhankelijk van de conditie van de lak voor de wrap- geen probleem zijn, echter zijn wij NIET aansprakelijk voor eventuele lakschade na verwijdering van de wrap folie.

* De periode dat uw voertuig/object in transport of montage is is dat volledig voor eigen risico, u dient zelf een verzekering af te sluiten voor deze periode indien uw voertuig nog niet verzekerd is. opzichtschade wordt vergoed tot maximaal de orderwaarde excl. BTW.

* Betaling voor particulieren en bedrijven geschiedt altijd contant. Bedrijven met regelmatig orders kunnen uitzondering aanvragen.

* Wij maken tijdens het wrappen en als de klus gereed is foto's die wie gebruiken voor onze promotie, uiteraard vermelden wij daarbij netjes de naam van de opdrachtgever en of berijder.

Bent u zelf carwrapper en u wilt onze voorwaarde ook gebruiken dan mag dat kostenloos als u er netjes om vraagt (wel zo eerlijk en wij vinden het leuk om met collega's in contact te komen)


Onze Service:

* Wij kunnen tegen een kleine vergoeding een huurauto voor u inzetten zodat u in ieder geval mobiel bent.

* U krijgt van ons een half jaar garantie op de montage en een garantie van 5 jaar op het materiaal (zie bovensttand voorwaarden).

* Wij verzorgen ook het demonteren van de carwrap vanaf 250,00 euro per voertuig.Kijk eens in ons gastenboek vo or reacties van andere klanten

Meld je aan voor onze nieuwsbrief